Спецінспекція Кропивницького активніше відслідковуватиме і каратиме порушників правил благоустрою

Понеділок, 19 серпня 2019 14:17

Загальний порядок на території Кропивницького  має бути на постійному контролі комунальних служб міста. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час щотижневої апаратної наради, сьогодні, 19 серпня.

Минулого тижня очільник міста  об’їхав територію  міста, щоб перевірити, як комунальні служби виконують поставлені перед ними завдання.  За результатами інспекції у міського голови виникли зауваження щодо якості викошування бур’янів у Кропивницькому.

- Великий привіт всім, хто обріс  амброзією. У нас немає апаратки, щоб ми не порушували цю тему, - наголосив Андрій Райкович. -  Я звертаюсь до всіх комунальних служб, до керівників ЖЕО, особливо до вас, шановні керівники районів. Приватний сектор - Олексіївка, Масляниківка, Балашівка, Завадівка — величезні кущі амброзії. Я вже не говорю про орендовані об'єкти і земельні ділянки.

Андрій Райкович поставив чітке завдання працівникам спеціалізованої інспекції міста – активно штрафувати тих, хто не слідкує за прилеглою територією. Окремо міський голова звернувся до представників поліції – належно допомагати спецінспекції боротись з порушниками правил благоустрою в місті.

- Начальник спецінспекції знову зловив нахаб, які трактором привезли будівельне сміття в контейнери на Покровській. Хто цей трактор повинен зупинити, змусити забрати з контейнерів весь будівельний мотлох? Оштрафуйте їх, - наполягає міський голова. - Поставте на штрафмайданчик трактор. Зробіть публічною інформацію про невідворотність покарання за порушення і це зупинить інших!

Усі новини