Соціальне замовлення: співпраця влади і громади у Кропивницькому

Четвер, 23 грудня 2021 16:21

У середу, 22 грудня, у Кропивницькому  відбулося засідання круглого столу на тему: "Соціальне замовлення: співпраця влади і громади Кіровоградщини".

Учасниками заходу стали представники департаменту соціальної політики міської ради, відділу комунікацій з громадськістю, громадських організацій "Асоціація  сприяння  самореалізації населення", "Серце матері" та "Стратегія майбутнього", Кропивницького міського центру соціальних служб. Участь у засіданні також взяв депутат міської ради Дмитро Бірець.

Під час круглого столу  порушувалися  питання щодо законодавчих аспектів впровадження інструментів "соціального замовлення", обговорювалися нагальні проблеми до доступу соціальних послуг у громаді та механізм впровадження соціального замовлення.

Йшлося також про створення робочої групи, яка працюватиме над розробкою дорожньої карти з впровадження соціального замовлення в Кропивницькій міській раді.

Довідково: Соціальне замовлення - це комплекс заходів організаційно-правового характеру, спрямований на закупівлю за бюджетні кошти соціальних послуг для осіб, що перебувають у складних життєвих обставинах, та здійснюється на конкурсній основі.

Усі новини