Слово не розходиться з ділом: у 2019 році у Кропивницькому відремонтовано 6 шкільних спортзалів

Середа, 11 грудня 2019 17:14

Сьогодні, 11 грудня, в загальноосвітній середній школі І-ІІ ступенів — ліцеї № 19. урочисто відкрили капітально відремонтовану спортивну залу.

На свято до учнів завітали заступник міського голови Наталія Дзюба, начальник управління освіти Лариса Костенко та начальник управління капітального будівництва Сергій Білокінь.

За словами Наталії Дзюби, спортивна зала у школі відремонтована за співфінансування з державного та місцевого бюджету. На ремонт приміщення витрачена сума у розмірі понад 1,5 млн гривень.

- У цьому році у закладі вже капітально відремонтували санітарні вузли,  огорожу навколо школи, а сьогодні ми відкриваємо спортзал, - відзначила заступник міського голови. – З ініціативою щороку ремонтувати по п’ять шкільних спортивних залів виступив міський голова Кропивницького Андрій Райкович і до цього часу слова очільника міста не розходяться з ділом.

У Кропивницькому наполегливо продовжується реалізація програми підтримки фізичної культури і спорту в закладах освіти, зазначила Лариса Костенко.

- За каденції Андрія Райковича  у школах міста вже відремонтовано 26 спортивних залів, - акцентувала увагу начальник управління освіти. - У 2019 році капітальний ремонт проведено у шести загальноосвітніх навчальних закладах. Це: 19, 24, 20, 29, 35 та 33 школи.

Учні школи під час святкового заходу з нагоди відкриття оновленого спортзалу продемонстрували свої спортивні успіхи.

По завершенню урочистого відкриття школярі взяли участь у змаганнях “Веселі старти”.

Усі новини