Скелелази із Кропивницького тріумфально виступили на чемпіонаті України в Нікополі

Понеділок, 11 березня 2019 16:30

Із 07 по 10 березня у Нікополі Дніпропетровської області тривав розіграш Кубку України та відбірковий етап чемпіонату України до чемпіонату Світу зі скелелазіння серед школярів у болдеринзі

У змаганнях взяли участь 78 найсильніших спортсменів  із одинадцяти регіонів України: Харківської, Дніпропетровської, Одеської, Київської, Полтавської, Донецької, Хмельницької, Вінницької, Кіровоградської областей та Києва.

Кропивницький на турнірах представляли вихованці комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1», комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» і ФСТ Динамо.

У розіграші Кубку України найкраще виступили Євгенія Чернявська та Сергій Побережець, які зайняли 6 та 11 місця відповідно.

В чемпіонаті України серед школярів чемпіоном став кропивничанин Ярослав Ткач, а команда Кіровоградської області у складі Ярослава Ткача, Ніла Плохова, Валерія Гончарука та Олександра Калмикова стала срібним призером, поступившись тільки команді Дніпропетровській області.

Переможці та призери нагороджені медалями та дипломами Комітету з фізичного виховання та спорту міністерства освіти і науки України.

Готували кропивницьких спортсменів до змагань тренери Микола Побережець та Валентина Русінова.

Усі новини