Робота кропивницького центру масової вакцинації населення від COVID-19 отримала схвальні відгуки містян

Понеділок, 14 червня 2021 11:58

Минулих вихідних, 12 і 13 червня, 778 мешканців Кропивницького скористалися послугами центру масової вакцинації населення від COVID-19, який було розгорнуто на базі санаторію-профілакторію «Юність» ЦДПУ імені В. Винниченка.

Цими днями у Центрі працювали 5 бригад КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1 м. Кропивницького». Для щеплень використовувалася вакцина CoronaVac виробництва Sinovac Biotech.

За сприяння управлінні охорони здоров’я Кропивницької міської ради, були створені гідні умови для відвідувачів, що в комплексі з професійною роботою медичного персоналу дозволило зробити захід максимально комфортним для містян. На підтвердження цього на адресу організаторів надійшло чимало схвальних відгуків.  

Незважаючи на те, що вакцинальна кампанія мала часові обмеження (робота пункту була заявлена з 9-00 до 15-00), щеплення отримали всі охочі

- Робота Центру масової вакцинації у Кропивницькому буде продовжуватися за умови отримання додаткових доз вакцини, - відзначила заступник начальника управління охорони здоров’я міської ради Лариса Кудрик. – Усі вакциновані першою дозою вакцини обов’язково отримають і друге щеплення.

Фото: Ігор Філіпенко 

Усі новини