Робоча група з підготовки нового Статуту територіальної громади Кропивницького не змогла розпочати зсідання через відсутність кворуму

П'ятниця, 7 липня 2017 11:25

Сьогодні, 07 липня, у міській раді Кропивницького члени робочої групи з питання підготовки проекту нової редакції Статуту територіальної громади міста вчергове не змогли розпочати свою роботу через відсутність кворуму.

Робоча група була створена розпорядженням міського голови у кількості 21 особи за рівним представництвом від громадськості, депутатів міської ради та представників виконавчих органів. Найактивніше беруть участь у роботі громадські активісти і посадовці, депутати у більшості не знаходять можливості долучитися.

За пропозицією голови робочої групи Андрія Табалова, секретаріат робочої групи зверне увагу керівників фракцій міської ради на низьку явку депутатів і запропонує замінити представників фракцій, або ж написати заяви про відмову від участі над розробкою Статуту.

Секретар робочої групи, начальник відділу з питань внутрішньої політики Сергій Запорожан проінформував учасників зустрічі, що протягом травня від десяти виконавчих органів міської ради надійшло 45 пропозицій правок до базового варіанту Статуту. Окремо свої зміни надали і представники громадськості. Присутні члени робочої групи погодилися, що для детального ознайомлення зі змістом правок необхідно тиждень часу. Тож наступне засідання заплановане, орієнтовно, у двадцятих числах липня.

 

Усі новини