Ремонт доріг залишається однією з топових тем комунального господарства у Кропивницькому

Понеділок, 8 липня 2019 12:29

Сьогодні, 08 липня, під час щопонеділкової апаратної наради міський голова Андрій Райкович наголосив на необхідності продовження ямкових ремонтів на дорогах обласного центру. Критичні напрямки у Кропивницькому відновили, проте лишаються розриття тепловиків та Кропивницького ВКГ «Дніпро - Кіровоград». 

– Ремонт міських доріг викликає багато запитань як у жителів громади, так і у громадських активістів, – зауважив Андрій Райкович. - На ремонт доріг цього року маємо близько 30 мільйонів гривень. У нас є дорожня карта, яку ми поступово втілюємо в життя. Якість виконання робіт має бути високою. І за цим треба щоденний жорсткий контроль.
Андрій Райкович дав завдання створити графік виконання робіт і продовжувати активно ремонтувати кожну вулицю, враховуючи вимогу, що її міський голова озвучив минулого понеділка: підходи до навчальних закладів, ДНЗ та медичних закладів відновлювати першочергово. 

Вкотре міський голова звернув увагу на якість виконання робіт на дорогах, де виконується капітальний ремонт.

- Проведіть з підрядником, який кладе дорогу на Кропивницького, майстер-клас: де дерево, а де треба стелити асфальт, - наголосив міський голова. - Це знову той випадок, коли контроль з вашого боку буде потім, а не під час виконання робіт. Нас же справедливо критикують.

Разом з тим Андрій Райкович наголосив на необхідності брати на контроль усі концерти зірок, які агітують за політиків. Їх варто не просто брати до відома, а вимагати від організаторів встановлювати турнікети і не давати витоптувати клумби з квітами.

- Ми зобов'язані захистити надважку роботу квітникарів “Благоустрою” і центр міста – наголосив Андрій Райкович.

Усі новини