Реконструкцію «Арки» у Кропивницькому планується завершити до кінця нинішнього року

Вівторок, 22 травня 2018 14:04

Завершити реалізацію проекту з реконструкції проїжджої частини вулиц Ельворті, та Миколи Левитського міська влада Кропивницького планує до кінця нинішнього року. Про це повідомив заступник міського голови Кропивницького Олександр Грабенко сьогодні, 22 травня, під час прес-конференції.

Олександр Грабенко зазначив, що міський голова Андрій Райкович мав місяць тому зустріч із керівництвом "Укрзалізниці". Було обговорені терміни виконання робіт, на які може припинитися рух залізничного транспорту, інші питання.

За словами Грабенка, максимальний термін, на який зможуть припинити рух залізничного транспорту – 14-20 днів.

– Через два-три тижні ми отримаємо позитивний висновок державної експертизи, щодо цього проекту. Підготовчі роботи ми будемо починати одразу після отримання цього висновку. Цей проект обов'язково буде реалізований, і, як мінімум розпочатий в цьому році, маю надію, що він буде реалізований до кінця цього року,- зазначив заступник міського голови.
Через «Арку» можна буде проїжджати до того часу, поки не розпочнуться основні будівельні роботи. Зараз управління розвитку транспорту та зв’язку розробляє схему руху транспортних засобів на час реконструкції об’єкту.

Джерело: http://www.vechirka.com.ua/rekonstrukc-yu-arki-u-kropivnickomu-planu-tsya-zavershiti-do-k-ncya-nin-shnogo-roku 

Усі новини