Регіональне відділення АМУ Кіровоградської області очолив міський голова Кропивницького Андрій Райкович

Вівторок, 7 листопада 2017 14:37

Сьогодні, 7 листопада, у міській раді Кропивницького відбулися звітно-виборчі збори Кіровоградського регіонального відділення Асоціації міст України. Під час засідання новим головою регіонального відділення АМУ був обраний очільник Кропивницького Андрій Райкович.

- Уже 2 роки я працюю на посаді міського голови Кропивницького і за цей період я відчув усю відповідальність обов’язків, покладених на мене, як на очільника міста, усю проблематику питань, які потребують негайного вирішення, як в обласному центрі, так і в регіоні загалом, - підкреслив у своєму слові  Андрій Райкович. - Я сприймаю пропозицію очолити регіональне відділення Асоціації міст України, як знак поваги та довіри. Я також готовий до плідної роботи зі злагодженою командою, бо у нас спільні завдання та цілі.

Кандидатуру Андрія Райковича одностайно підтримали усі члени регіонального відділення та висловили надію на ефективну співпрацю.

Під час зборів також були обрані заступники голови регіонального відділення АМУ та члени делегації, які представлятимуть область у Києві.

Усі новини