Пропозиції щодо нових тарифів на пасажирські перевезення у Кропивницькому проходять процедуру контролю, а рішення буде прийняте в інтересах громади

Понеділок, 30 січня 2017 14:09

В міській раді продовжують вивчати, чи обґрунтовано перевізники планують підняти вартість проїзду в міських маршрутках. Цим вже займається управління економіки міської ради, повідомив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 30 січня.

Без детальної перевірки їх розрахунків, відзначив  очільник міста, нову вартість на засіданні виконавчого комітету не розглядатимуть. 

- Іще ніхто у міській раді не визначив остаточної ціни, іще ніхто нічого не обговорював. Лише розпочато всі необхідні процедурні кроки. Я дав завдання перевірити усі розрахунки і аргументи перевізників. Фахово проаналізувати кожну цифру. Лише потім ми обговоримо на засіданні виконкому у присутності преси, представників громади, самих перевізників, якою має бути ціна перевезень сьогодні, запевнив Андрій Райкович. - Крапка! Прошу всіх «штатних» борців з корупцією в соцмережах по-перше, не зловживати, вибачте, неправдивою інформацією, по-друге, завжди пам’ятати, що за кожну таку статтю підприємства, які працюють у легальному секторі економіки і чесно сплачують податки, можуть звернутися до суду. 

Усі новини