Програма капітальних ремонтів об’єктів комунальної власності у Кропивницькому успішно виконується

Понеділок, 21 серпня 2017 15:16

Цьогоріч у Кропивницькому ведуться масштабні будівельні і ремонтні роботи на об’єктах комунальної власності, у першу чергу в закладах освіти та охорони здоров’я. Це відзначив секретар міської ради Андрій Табалов під час апаратної наради сьогодні, 21 серпня.

- Я перевірив хід та якість робіт і, загалом, стан справ справляє позитивне враження, - повідомив секретар міської ради. – Але, враховуючи, що до Дня міста, а більшість об’єктів запланована для здачі саме до дня народження обласного центру, залишилося трохи більше трьох тижнів – необхідно підвищити темпи.

Серед надзвичайно важливих для Кропивницького об’єктів Андрій Табалов назвав теплосанацію найбільшої в місті школи - №18, спорудження модульної котельні для чотирьох закладів освіти, облаштування гемодіалізного та інсультного центрів.

- Утеплення школи і сучасна котельня – це елементи міської програми енергозбереження, реалізація якої дозволить суттєво зекономити на зменшенні тепловтрат та оплаті за енергоносії, - наголосив секретар міської ради. – Успішне виконання енергоощадної програми дозволить нам поширювати позитивний досвід на інші об’єкти комунальної власності уже наступного року. Початку ж роботи двох медичних центрів: інсультного і гемодіалізного з нетерпінням чекають мешканці міста, для яких вчасна допомога – це питання життя і смерті.

Усі новини