Профільна депутатська комісія опрацювала проєкти рішень Кропивницької міської ради у сферах ЖКГ та транспорту

Середа, 26 січня 2022 17:27

Сьогодні, 26 січня, під головуванням депутата Кропивницької міської ради Василя Рубана відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та транспорту. Участь у засіданні взяли секретар міської ради Олег Колюка та заступники міського голови Олександр Вергун і Михайло Бєжан.

Предметом розгляду комісією стали проєкти рішень сесії щодо змін регламенту Кропивницької міської ради, затвердження перспективного плану її роботи на 2022 рік і внесення змін до комплексної міської програми розвитку житлово-комунального господарства та безпеки дорожнього руху на 2021-2025 роки.

Під час засідання депутат міської ради Олександр Шамардін звернувся до членів комісії з пропозицією посилити увагу до потреб мешканців приватного сектору в частині облаштування вуличного освітлення і тротуарів.

Члени комісії підтримали пропозицію ДП “Агентство місцевих автомобільних доріг” щодо визначення підприємства замовником робіт з ремонту проспекту Промислового на умовах співфінансування та проєкт рішення міської ради, яким визначає замовником будівництва Урбан-парку між вулицями Пашутінською та Михайлівською на лівобережній набережній Інгулу департамент капітального будівництва Кіровоградської ОДА.

Комісія заслухала інформацію начальника управління транспорту та зв’язку Віктора Житника про вжиття заходів, направлених  на покращення якості регулярних пасажирських перевезень приміським маршрутним транспортом і дотримання перевізниками вимог укладених договорів та взяли її до відома. З даного питання було запропоновано ряд додаткових конструктивних пропозицій щодо організації у Кропивницькому пасажирських перевезень.

Усі новини