Поточний ремонт доріг у Кропивницькому лишається пріоритетним завданням для КП «Універсал – 2005»

Вівторок, 8 червня 2021 10:10

Поточний ремонт проїжджої частини  шляхів Кропивницького холодною асфальтобетонною сумішшю спеціалісти КП «Універсал – 2005» розпочали ще в середині січня.

Про це повідомив керівник підприємства Віктор Панішко під час брифінгу у міській раді сьогодні, 08 червня. За такою технологією ямковий ремонт міських доріг  продовжувався із 12 січня по 11 березня. На відновлення близько 76 квадратних метрів дорожнього полотна було використано близько 10 тонн холодної асфальтобетонної суміші.

А від початку березня дорожники приступили до  ліквідації  ямковості з використанням асфальтобетону. Працівники підприємства у 2021 році  відновили вже понад 2380 м2 дорожнього покриття на 55 вулицях обласного центру. Для цього було закуплено майже 322 тонни необхідних матеріалів, повідомив Віктор Панішко.

Із кінця березня на дороги міста виїхав надійний помічних дорожників – установка ямкового ремонту доріг.  З її допомогою у Кропивницькому відновлено близько 1575 м2 транспортних магістралей.

- Хочу зазначити, що всі роботи ми виконуємо згідно із затвердженими стандартами. Краї ям обов’язково підрубуються або обробляються з допомогою фрези. Потім ми її обробляємо емульсією, щоб суміш надійно пристала і не відпадала. Наступний обов’язковий крок – віброплита, ми ущільнюємо нею суміш, - наголосив Віктор Панішко. – Роботи з відновлення доріг триватимуть все літо.

Усі новини