Посадовці Кропивницької міської ради вдосконалюють власні навички з ділової комунікації

Четвер, 11 листопада 2021 09:58

У середу, 10 листопада, в Кропивницькій міській раді розпочався цикл тренінгів «Ділова комунікація нового століття: виклики і стратегії», спрямований на розвиток ділової комунікації управлінців, розробці й упровадженні новітніх методів підготовки службовців, організований управлінням персоналу для посадових осіб міської ради.

Навчання відкрила керуюча справами виконавчого комітету Світлана Балакірєва.

- Ділова комунікація — це надзвичайно важлива складова нашої роботи, це наше спрямування на взаємодію. І наскільки правильно ми спілкуємося із колегами та громадянами - багато в чому залежить результат нашої роботи. Професійним навичкам комунікації можна вчитися постійно. Саме тому родзинки і моменти, на які ми, можливо, не звертаємо уваги в своїй роботі, якраз і проаналізуємо під час цього навчання, - підкреслила Світлана Балакірєва.

Детально розкрила тему комунікації - спікер Наталя Фенько, доцентка кафедри української мови та журналістики Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, досвідчена тренерка кропивницької бізнес-школи “Wake Up”.

Слухачі ознайомилися із сучасними тенденціями у сфері ділової комунікації, основами інформаційного стилю, вчилися використовувати інструменти сторітелінгу, працювали з текстами у форматі інфостилю.

Пепереду іще два заняття, всього навчання складається із трьох модулів.

Усі новини