Посадовці Кропивницької міської ради отримали відзнаки і солодкі подарунки з нагоди професійного свята

Понеділок, 7 грудня 2020 16:17

Сьогодні, 07 грудня, посадовці місцевого самоврядування Кропивницького, як і їхні колеги з усієї України, відзначають своє професійне свято. Цього року, через стрімке поширення коронавірусної інфекції, традиційних урочистих зборів не влаштовували. Заслужені нагороди та солодкі подарунки посадовці отримували від міського голови Андрія Райковича на робочому місці.

Почесні грамоти міської ради та її виконавчого комітету сьогодні вручили Антоанеті Гарькавій, начальниці відділу протокольної роботи та службового діловодства управління апарату міської ради Кропивницького, Наталії Ігнатовій, головному спеціалісту спецінспекції, Галині Кібко, головному спеціалісту архівного відділу міськради, Ірині Носенко, головному бухгалтеру виконавчого комітету Подільської районної у місті Кропивницькому ради та Аллі Поровчук, головному спеціалісту управління з питань захисту прав дітей.

Ще 16 працівників місцевого самоврядування у Кропивницькому були відзначені Грамотами та Подяками від міської ради та її виконавчого комітету.

Усі новини