Подарунки та солодощі: в Міжнародний день захисту дітей юні кропивничани отримують вітання

Вівторок, 1 червня 2021 21:19

Сьогодні, 01 червня,  першого літнього дня у Кропивницькому з Міжнародним днем захисту дітей  вітали вихованців дитячих будинків сімейного типу та дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

У цей день теплі слова вітань діткам лунали від секретаря міської ради Олега Колюки та голови фракції політичної партії «Пропозиція» в міській раді Дмитра Бірця.

Від імені міського голови Андрія Райковича вони привітали юних кропивничан зі святом, та вручили їм подарунки. Родини, що опинились у складних життєвих обставинах отримали продуктові набори та солодощі, дитячий будинок сімейного типу Іванових – смаколики та купу іграшок. Без уваги не залишили і п’яти місячну Софійку Согомонян. Дівчинка отримала опіки і нині лікується в обласній лікарні. У Софійки уражено 25% поверхні тіла і родина гостро потребує фінансової підтримки, тож мамі передали кошти на лікування доньки.

- Сьогодні визначна дата - Міжнародний день захисту дітей! У нашому місті просто неймовірні дітки: талановиті, креативні, творчі і надзвичайно розумні. Ми, дорослі, справді радіємо їхнім успіхам, і по справжньому пишаємося ними, - відзначив Олег Колюка. – Бажаємо кожній дитині щастя, здоров’я, світлого майбутнього.

У свою чергу, Дмитро Бірець побажав кожному юному кропивничанину з користю провести літні канікули.

- Юність – дуже класна пора. Це час мрій та пошуків. Я, напевне як і всі дорослі, дуже хочу, щоб усі дітки нашого міста завжди жили в мирі, були надзвичайно щасливими та здоровими, - наголосив Дмитро Бірець.

 Солодкі подарунки дітлахи сьогодні отримали також від управління у справах дітей міської ради.

Усі новини