Подача води до закладів соціальної сфери у Кропивницькому здійснюється за графіком

Понеділок, 3 липня 2017 15:06

Сьогодні, 3 липня, під час апаратної наради міський голова Андрій Райкович надав доручення своєму заступнику Олександру Грабенку та начальнику управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергію Коваленку перевірити забезпечення водою населення обласного центру в місцях, відповідно до затвердженого графіка.

Під час робочої поїздки Олександр Грабенко оглянув територію Масляниківського водозабору та впевнився у тому, що заправка автоцистерн водою відбувається систематично. У кожного водія є графік розвезення води у мікрорайони міста, якого вони неухильно дотримуються. Для повного заповнення баку однієї машини необхідно близько 20 хвилин часу, тому черга із водовозів рухається швидко і машини вчасно виїжджають на заплановані місця роздачі води.

- У першу чергу вода поставляється у дошкільні дитячі заклади та лікарні обласного центру, - наголосив Сергій Коваленко. - Щоб охопити усі мікрорайони міста та максимально забезпечити кропивничан водою, зі Знам’янки та Світловодська прибуло 4 додаткових автоцистерн. Загалом на сьогодні у місті працює 16 машин, які розвозитимуть воду до 24 години.

Щоб переконатись у дотриманні водовозами графіку роботи, заступник міського голови та начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення відвідали ДНЗ №4, де на той час мав відбуватись плановий забір води працівниками садочка. На місці посадовці упевнились, що дошкільний дитячий заклад був забезпечений водою повною мірою.

Усі новини