Плани діяльності підприємств ЖКГ мають бути доступними і зрозумілими усім мешканцям Кропивницького

Понеділок, 19 червня 2017 12:30

Всі плани ремонтних і регламентних робіт, що виконуються спеціалістами ЖЕО у багатоповерхівках міста мають бути відомими і зрозумілими усім мешканцям будинків. На цьому вчергове наголосив міський голова Андрій Райкович, звертаючись до керівників житлово-експлуатаційних організацій під час апаратної наради сьогодні, 19 червня.

            Відповідна інформація має бути розміщена на дошках оголошень біля кожного під’їзду, а терміни виконання робіт повинні безумовно дотримуватися і відповідати оприлюдненим графікам. Міський голова попередив, що сьогодні є політики, які вимагають використати і без того складну тему тарифів для розбурхання ситуації, викликання обурення людей. Тому комунікацію комунальників з мешканцями необхідно зробити ефективною і оперативною.

            - Левова частка звернень громадян на «Гарячу лінію» стосується саме сфери послуг у житлово-комунальному господарстві, - наголосив очільник міста. – Минулої п’ятниці жителі будинку по вулиці Сєнчева скаржаться міському голові, що комунальники не можуть потруїти пацюків у підвалі – як можна так довести людей, що вони для вирішення такої проблеми телефонують міському голові.

            Крім того, звернув увагу Андрій Райкович, знову мешканці обурюються чергами за отриманням довідок для субсидій – місто свого часу навело порядок у цьому питанні, необхідно його дотримуватися.

Усі новини