Питання землевпорядкування будуть розглядатися міською радою Кропивницького щомісяця

Четвер, 7 лютого 2019 18:25

Чотирнадцята сесія міської ради завершила свою роботу сьогодні, 07 лютого,  розглядом питань регулювання земельних відносин.

- На сьогоднішньому засіданні депутати вирішили низку земельних питань. Для депутатів це рутинна робота, а для людей – це надзвичайно важливо, вони завжди з нетерпінням чекають  їх вирішення, - відзначив міський голова Андрій Райкович по завершенні сесії. - Сьогодні всі питання розглянули швидко, чітко, конструктивно та без популізму. Дякую всім депутатам за роботу. З наступним сесійним засіданням затягувати не будемо, нам спільно з депутатами є над чим працювати в місті.

 У свою чергу, секретар міської ради Андрій Табалов наголосив на тому, що сесія, присвячена розгляду питань землевпорядкування у Кропивницькому, відтепер буде проводитися щомісяця.

- Сьогодні. аби  досягнути високої результативності, ми багато попрацювали напередодні сесії. Зокрема, всі активні депутат мали можливість донести свою думку колегам, були враховані всі попередні помилки, - акцентував увагу Андрій Табалов. – Важливо, що вже призначені новий в.о. начальника управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища і його заступник. Тож, плануємо на щомісячних земельних сесіях розглядати до сотні важливих для людей питань на кожному засіданні. 

Усі новини