Підприємці Кропивницького отримають можливість безоплатно популяризувати свої товари та послуги

Середа, 19 січня 2022 16:11

Кропивницький став одним з дванадцяти міст-учасників проєкту "EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП", що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Проєкт Team Europe, зокрема, сприятиме й відновленню України від наслідків COVID-19.

Як повідомили в департаменті з питань економічного розвитку Кропивницької міської ради,  кінцевою метою співпраці є запуск безкоштовної електронної платформи про малий та середній бізнес Кропивницького "Діловий Кропивницький онлайн (BusinessKrop-online)" у вигляді вебсайту з адаптацією під мобільні пристрої.

Вебсайт міститиме актуальну інформацію про підприємства в розрізі галузей економіки і сфер діяльності з відповідною відміткою на інтерактивній карті та можливістю оформлення онлайн замовлень товарів та послуг, посилання на офіційні інтернет-ресурси, що містять інформацію про наявні механізми допомоги й обмеження, пов'язані із COVID-19.

Розробники передбачили також можливість реєстрації  в особистому кабінеті власника бренду чи бізнесу. Кабінет міститиме інструменти, які дозволять додавати і редагувати дані, відслідковувати рівень клієнтської зацікавленості, зокрема, забезпечуватиме доступ до статистики пошукових запитів, переходів на офіційні вебсайти та сторінки в соціальних мережах, відгуків клієнтів тощо.

Для того, аби стати учасником проєкту необхідно заповнити коротку форму та підтвердити згоду на обробку і використання даних на офіційному вебсайті Кропивницької міської ради в підрозділі "BusinessKrop-online" розділу "Бізнесу".

Ініціаторами та виконавцями проєкту виступили Кропивницька міська рада спільно з Кіровоградською регіональною торгово-промисловою палатою.

Консультації можна отримати в департаменті з питань економічного розвитку Кропивницької міської ради (каб. 402) за тел.: (0522)35-61-51, e-mail: ekonomika@krmr.gov.ua, investinkr@gmail.com.

Більше інформації за посиланням: http://kr-rada.gov.ua/businesskrop-online

Усі новини