Підприємство ТОВ «Екостайл» готове працювати за прямими договорами з усіма споживачами у Кропивницькому

Вівторок, 12 лютого 2019 15:10

Підприємство ТОВ «Екостайл» готується працювати і забезпечувати вивіз побутових відходів з території Кропивницького за прямими угодами з абонентами – мешканцями багатоквартирних будинків. Про це повідомив начальник юридичного відділу ТОВ «Екостайл» Андрій Коренчук під час прес-конференції у міській раді сьогодні, 12 лютого.

Виконавчий комітет Міської ради міста Кропивницького своїм рішенням виключив  послугу з вивезення твердих побутових відходів зі складу тарифу на утримання будинків та прибудинкових територій.

- Згідно з рішенням виконкому, до 30 червня 2019 року ми маємо перейти на прямі договори зі споживачами. Роботу з їх укладання плануємо розпочати із 01 березня 2019 року, - відзначив Андрій Коренчук. -  Є кілька варіантів укладання договорів з підприємством.  Тим, хто має намір скористатися субсидіями чи пільгами, необхідно звернутися безпосередньо до офісу ТОВ “Екостайл” по вулиці Лавандовій, 27. Підтвердження пільг необхідно буде потім надати до управлінь соціального захисту населення. Крім того, інспектори підприємства  обходитимуть  будинки та укладатимуть угоди безпосередньо зі споживачами  за місцем проживання. Але найпростішим є варіант оплати послуг за новими рахунками підприємства. Факт оплати послуг з вивезення твердих побутових відходів автоматично засвідчує укладання договору з підприємством ТОВ “Екостайл”.

Усі новини