Першокласники Кропивницького отримали у міській раді свої перші шкільні портфелі

Четвер, 26 серпня 2021 13:51

Сьогодні, 26 серпня, на площі перед міською радою зібрались дітлахи, які виховуються в багатодітних родинах та ті, чиї батьки віддали свої життя за свободу і незалежність своєї країни.

Допомагати збирати до школи цих діток – це добра традиція, започаткована Кропивницьким міським головою Андрієм Райковичем. Сам міський голова не міг бути присутнім на вручення, через відрядження на нараду до міністра, де говоритимуть про теплозабезпечення. За його дорученням приємну місію вручити дітям перші подарунки до школи виконали секретар міської ради Олег Колюка, заступник міського голови Сергій Колодяжний та керуюча справами виконавчого комітету Світлана Балакірєва.

Цього року місто придбало 68 рюкзачків та шкільне приладдя на суму в майже 36, 5 тисяч гривень.

- За тиждень ви підете до школи і відкриєте для себе новий світ – світ знань. Щиро вам бажаю на цьому шляху бути здоровими, поринути у світ цікавих уроків і знайти вірних друзів. Поважайте один одного, своїх батьків, вчителів, мрійте і здійснюйте власні мрії – будьте успішними, - зазначив Олег Колюка.

Олег Колюка запевнив, що міська влада, робитиме усе від неї залежне, щоб кропивницькі діти отримували якісні знання, а процес навчання проходив для них у комфортних та безпечних умовах. Підростаюче ж покоління, отримуючи новенькі рюкзачки, не стримувало радісних емоцій – щиро дякували, сміялись, підтанцьовували під голосну музику. Насамкінець зробили спільну світлину на згадку про сьогоднішній радісний момент.

Усі новини