Першокласники із багатодітних родин отримали від міської ради свої перші шкільні рюкзаки

Середа, 30 серпня 2017 15:31

У міській раді Кропивницького вітали першокласників з початком першого у їхньому житті навчального року.

Побажати успіху дітям з багатодітних родин та із сімей загиблих воїнів - учасників АТО прийшли міський голова Андрій Райкович, заступник міського голови Наталія Дзюба, начальник відділу сім’ї та молоді Людмила Дорохіна, начальник відділу соціальної підтримки населення Юлія Вовк голова ради багатодітних сімей та дітей-сиріт Віктор Дорошенко Віктор.

- Незабаром пролунає перший у вашому житті шкільний дзвоник і розпочнеться новий дуже важливий і відповідальний етап здобуття знань, - відзначив у своєму вітальному слові Андрій Райкович. - Разом з вами за парти сядуть ще 2 700 першокласників нашого міста. Я бажаю всім не тільки добре вчитись, а і знайти вірних друзів, щоб шкільні роки запам’ятались вам на все життя.

Міська влада, запевнив очільник міста, зробить усе від неї залежне, щоб діти отримали якісні знання, а процес навчання проходив для них у комфортних умовах. Цього дня 41 першокласник отримали у міській раді свої перші шкільні рюкзаки, наповнені різноманітним приладдям.

- Усі знають, як сьогодні складно зібрати дитину до школи, а коли їх у родині більше трьох. За сто гривень рюкзак не придбаєш, - звернув увагу Віктор Дорошенко. – Тож щира подяка міській владі за її турботу про соціально незахищені родини, це надзвичайно важливо.

А радісний настрій для малюків створили у святковій залі вихованці аматорського колективу своєю композицією «Веселі карамелі».

Усі новини