Перегони на Кубок міського голови відбудуться у Кропивницькому в рамках ретро - автопробігу до 30-річчя Незалежності України

Вівторок, 15 червня 2021 16:57

Наступного понеділка, 21 червня, через Кропивницький пройде етап міжнародного пробігу на ретро-автомобілях. Маршрут автопробігу, присвяченого 30 річчю Незалежності України, проляже територією 30 міст України, Молдови і Румунії.

«Марафон Дружби та Миру - Україна в ралі Монте – Карло VI United Super Special Race 2021» стартує 12 червня із Умані.

Це один із наймасштабніших автомобільних промо – проєкт за всі часи Незалежності України.

Організатори пробігу - «Відроджений Київський Клуб Автомобілістів» повідомляють, що в команді учасників будуть рухатися два автомобіля ЗАЗ 965 та ЗАЗ 966, зареєстровані «Королівським Автомобільним Клубом Монако» для участі в Ралі Монте-Карло, яке відбудеться вже наступного року.

Як повідомив начальник управління молоді та спорту Кропивницької міської ради Вячеслав Гурський, програма етапу автопробігу в Кропивницькому 21 червня 2021 року розпочнеться о 14.00 прибуттям команди на місце локації біля обласного краєзнавчого музею.

Із 14.00 по 17.00 триватиме виставка ретро-авто з інформацією від учасників марафону. У кропивничан буде унікальна можливість сфотографуватися з учасниками майбутнього ралі Монте Карло.

А вже о 17.00 стартують автоперегони на Кубок міського голови. Перегони пройдуть вулицями Кропивницького в міському трафіку.

Орієнтовно о 18.00 очікується фініш учасників змагань та відбудеться нагородження переможців.

Усі новини