Передноворічна торгівля у Кропивницькому має бути по-святковому зручною і вигідною для мешканців міста

Понеділок, 16 грудня 2019 16:19

У середу 18 грудня, у Кропивницькому на площі перед міською радою запрацює святковий ярмарок. Про це сьогодні, 16 грудня,під час щотижневої апаратної наради повідомив міський голова Андрій Райкович.

Святкова торгівля до Дня Святого Миколая є традиційною у місті і всі організаційні питання добре напрацьовані. Але очільник міста попросив звернути увагу організаторів ярмарку на тому, щоб асортимент товару був по-справжньому святковим, кожне торговельне місце відповідно оздобленим, а головне – ціна товару має бути зі святковими знижками.

Передноворічний ярмарок же, на який до Кропивницького з’їдуться сільгоспвиробники з усієї області, цьогоріч запланований на 28 грудня і відбудеться він на площі Богдана Хмельницького. Тому Андрій Райкович надав доручення управлінню транспорту та зв’язку міської ради, спільно з патрульною поліцією організувати рух громадського транспорту у центрі міста та заздалегідь повідомити про зміни у його схемі жителів Кропивницького.

- Щоб всі тролейбуси і автобуси комфортно розминулися, щоб не було колапсу і незадоволених людей. Щоб люди з клунками не шукали, де зупиняється їхній автобус чи тролейбус. Думати про людей – це наш обов’язок, не забувайте! – наголосив Андрій Райкович. - Зважаючи на те, що приїдуть райони, департамент з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій має завчасно  тісно співпрацювати з організаторами ярмарку, щоб  наші місцеві товаровиробники виставляли розумні ціни, щоб якість товарів була належною, а кількість – достатньою.. Ми з досвіду добре знаємо, що люди на такі ярмарки дуже розраховують, щоб скупитися до святкового столу. І треба враховувати, що кожна копійка у людей на рахунку.

Усі новини