«Олімпійський день здоров’я» відбувся для мешканців соціального гуртожитку у Кропивницькому

Четвер, 11 січня 2018 21:25

У Кропивницькому, в соціальному гуртожитку для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування відбувся «Олімпійський день здоров'я».

Спортивне свято для мешканців гуртожитку організували спільними зусиллями спеціалісти управління молоді та спорту міської ради, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

         Головний спеціаліст обласного відділення НОК України Микола Аношкін провів для молоді лекцію про зародження стародавніх та відродження сучасних Олімпійських Ігор. Діти взяли участь в  «Олімпійській вікторині»: вони сформували дві команди та по черзі відповідали на запитання з історії виникнення та проведення Олімпійських Ігор, змагаючись за звання кращого знавця олімпійського спорту. А після вікторини юні мешканці гуртожитку взяли участь у спортивних змаганнях.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами управління молоді та спорту міської ради і отримали сувеніри від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Усі новини