«Олімпійський день здоров’я» крокує Кропивницьким

Четвер, 28 березня 2019 11:36

У Кропивницькому, в комунальному закладі «Навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 24 – центр дитячої та юнацької творчості «Оберіг» у рамках відзначення Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру відбувся «Олімпійський день здоров'я».

У спортивному святі, організованому завдяки співпраці управління молоді та спорту міської ради Кропивницького, обласного відділення Національного олімпійського комітету України, міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та дирекції навчального закладу взяли участь близько 65 дітей.

Директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Микола Аношкін познайомив школярів з історією виникнення Міжнародного дня спорту заради розвитку та миру, який за ініціативи Міжнародного Олімпійського Комітету і за підтримки Організації Об’єднаних Націй відзначається у всьому світі 06 квітня. Також діти дізналися про успіхи спортсменів міста й області на Олімпійських іграх сучасності.

Школярі, у свою чергу, продемонстрували власну майстерність під час показових виступів із таеквондо, взяли участь у спортивних конкурсах та відповіли на запитання олімпійської вікторини.

Всі команди-учасниці були нагороджені дипломами управління молоді та спорту міської ради Кропивницького, а для загальноосвітньої школи організатори свята вручили олімпійську літературу. Юним спортсменам передали сувеніри від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Усі новини