Олександр Мосін доручив комунальним службам навести у місті лад

Понеділок, 21 травня 2018 12:35

Комунальний порядок - це традиційна тема, яка детально обговорюється на галузевій апаратній нараді. Олександр Мосін звернув увагу всіх присутніх керівників виконавчих органів на те, що травнева погода дуже мінлива: холодно, жарко, дощ, тополиний пух — все як завжди, і бур'ян, трава пішли в ріст дуже інтенсивно. Тому всі служби повинні активізуватись на своїх об'єктах, а господарські служби всіх установ, підприємств і організацій — кожна в зоні своєї відповідальності.   

- ЖЕО, які обслуговують тротуари вздовж центральних магістралей - брудно! Пластикові пляшки, стакани, пакети — все літає по місту, - зауважив заступник міського голови. - “Центральний” сквер у жахливому стані! Спецінспекція, штрафуйте! Управління ЖКГ, власності викликайте сюди орендаря. Соромно спостерігати, що там коїться щодня.

Вкотре звернувся Олександр Мосін до патрульної поліції стосовно стихійної торгівлі.

- Невдовзі літо, спека, а в центрі, на Ковалівці, в спальних мікрорайонах, навколо всіх ринків кури, кров'янка, молоко — все на асфальті, - наголосив Олександр Мосін. - Це ж ваш прямий обов’язок, тому просив би активізуватись, зважаючи на те, що про ботулізм чуємо, про кір знаємо, різні масові отруєння, особливо серед дітей, бачимо. Ви знаєте позицію міського голови стосовно “стихійки”, тому, нарешті, проявіть принциповий професіоналізм.

Усі новини