Один день із життя спецінспекції Кропивницького

Четвер, 12 січня 2017 17:11

11 січня інспектори спеціалізованої інспекції міської ради Кропивницького та члени міської дружини здійснили рейд з перевірки стану благоустрою міста, під час якого обстежили санітарний стан вулиць Дніпровської, Руслана Слободянюка, Михайлівської, Студентського бульвару, Пацаєва, Комарова, Космонавта Попова, Тореза, Волкова, Великої Перспективної, Верхньої Пермської, Гоголя, Пашутіна, Арсенія Тарковського.

В ході рейду за виявлені порушення Правил благоустрою міста інспектори склали 6 протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, та виписали 14 попереджень щодо усунення недоліків санітарного стану.

- Взагалі, багато підприємств торгівлі, аптечних закладів відгукнулися на заклик міської влади і самостійно, без нагадування утримують прилеглу територію розчищеною, - відзначив заступник начальника спецінспекції Олександр Брюховецький. – Є такі, що

відреагували на наше попередження і долучилися до прибирання. Але, на жаль, є і такі, що зовсім не реагують ні на зауваження, ні на попередження. Серед них магазини “Карамелька”, “Вацак”, “Десерт”, “Крамниця”, “Булошная №1”, кафе “Франсуа”, ресторан “Гранд –каньйон”, більшість банківських установ.

Усі новини