Новітній Центр надання адміністративних послуг у Кропивницькому буде введений в експлуатацію вже у вересні, до Дня міста

Понеділок, 31 серпня 2020 15:42

Новітній Центр надання адміністративних послуг у форматі «Відкритий офіс» у Кропивницькому буде введений в експлуатацію у вересні до Дня міста.

Про це повідомив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 31 серпня. Будівельні роботи у Центрі завершені і заклад практично готовий приймати відвідувачів. Залишилося укомплектувати його необхідним штатом і  підписати акт введення в дію.

- Із відкриттям нового ЦНАПУ ми отримали унікальну можливість надавати мешканцям Кропивницького відразу 320 адміністративних і соціальних послуг! – наголосив Андрій Райкович. - Центр і створений саме для того, щоб зручно було, перш за все, містянам! Зрозуміло, ми подбали і про комфортні умови праці для спеціалістів, адже від їхньої оперативності  залежать швидкість і якість надання послуг та вирішення важливих для мешканців міста питань.  Важливо відзначити, що Кропивницький виявився у числі перших 13 міст, які отримали право на співфінансування такого соціального об’єкту. Вважаю - це знак поваги держави до міста і його жителів. Ми плануємо до Дня міста завершити усі формальності. Хочу також звернути увагу, що всі об'єкти, які ми запланували до відкриття у вересні, мають бути готовими. Для нас головне, що ми будуємо для людей, для їхнього комфорту і зручності.

Усі новини