Напередодні квесту на знання архітектурної спадщини Кропивницького його учасники отримали домашнє завдання

Четвер, 24 травня 2018 17:21

Сьогодні, 24 травня, напередодні проведення першого розважально-просвітницького квесту на знання архітектурної спадщини Кропивницького “Подорож вулицями старого міста” школярі учасники знайомилися із правилами нової для них гри.

Організатори квесту – фахівці управління містобудування та архітектури міської ради роздали дітям підбірки світлин та історичних довідок про вулиці, об’єкти та локації. де відбуватиметься гра. Як проходить підготовка до новації у Кропивницькому перевірив особисто заступник міського голови Олександр Грабенко.

Із умовами квесту ознайомив учнів начальник управління містобудування та архітектури Вадим Мездрін, а з історичними фактами та деталями змагань - начальник відділу з охорони культурної спадщини управління містобудування та архітектури Надія Лісняк. Учасниками першого квесту на знання архітектури міста стануть учні 7-А класу Навчально-виховного комплексу «Колегіум».

В ході імпровізованого уроку з історії міста дітям розповіли про історичні цікавинки однієї з перших вулиць Кропивницького - Дворцової, про видатних зодчих, діячів літератури та мистецтва, причетних до історії творення архітектури вулиці Дворцовій у квартальній забудові між вулицями Кавалерійська та Миколи Садовського.

Перший пішохідний пізнавальний, розважально-просвітницький квест для школярів на знання архітектурної спадщини міста Кропивницького “Подорож вулицями старого міста” розпочнеться вже завтра, 25 травня, о 13.00.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13