Начальником Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області призначено полковника поліції Романа Козьякова

Вівторок, 12 червня 2018 19:57

Сьогодні, 12 червня, під час робочого візиту до Кіровоградської області Голова Національної поліції України Сергій Князєв представив особовому складу нового керівника обласної поліції.

У заході, що відбувся у приміщенні Головного управління Національної поліції Кіровоградської області взяли участь голова ОДА Сергій Кузьменко, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, міський голова Андрій Райкович, народні депутати України Олександр Горбунов та Костянтин Яриніч, особовий склад поліції та громадськість міста.

За інформацією Сергія Князєва, колишній начальник обласного управління поліції Сергій Кондрашенко відповідно до наказу переведений до  центрального органу управління Національної поліції. Там на Сергія Кондрашенка, який три роки працював у Кропивницькому чекає відповідальна робота відразу після навчальних курсів для керівників вищого складу.

Сергій Князєв повідомив, що новопризначений керівник працює в органах внутрішніх справ з 1994 року. Роман Козьяков пройшов службу від оперуповноваженого карного розшуку у райвідділі до заступника начальника поліції Київщини.

Усі новини