На вулицях Кропивницького стає світліше

П'ятниця, 7 липня 2017 10:59

У Кропивницькому комунальники завершили капітальний ремонт зовнішнього освітлення на п’яти вулицях. Про це повідомив директор комунального підприємства «Міськсвітло» Дмитро Тоток.

За його словами, по вулиці Острівській 19 старих світильників було замінено новими світлодіодними, а також освітлення по цій вулиці було продовжено до вулиці Пушкіна. На вулицях Савелія Остроухова та Ігоря Горовенка, які раніше не освітлювались зовсім, було встановлено відповідно 12 та 22 світлодіодні світильники. На вулицях Сєдова та Осьмьоркіна в поточному році спеціалісти підприємства облаштували по 22 світильники на кожній.

- На сьогодні капітальний ремонт зовнішнього освітлення триває на вулицях Новгородській, Світлій, Олексія Єгорова (від Кропивницького до Далекосхідної), - наголосив Дмитро Тоток. - Працівники КП “Міськсвітло” на цих вулицях уже встановили опори, натягують дроти та встановлюють світильники. Кожну із цих вулиць освітлюватиме понад 30 енергозберігаючих світлоточок. Завершити роботи планується за 3-5 днів.

Надалі своєї черги на встановлення зовнішнього освітлення чекають районний Бульвар, провулок Саксаганського, вулиці Желябова та Мечникова, мережа освітлення на останній розтягнеться на 2 кілометри і налічуватиме 60 світильників.

Як відзначив керівник “Міськсвітла”, у 2017 році під час поточного ремонту зовнішнього освітлення на вулицях обласного центру було замінено 146 енергозалежні світильники, які споживали до 150 Вт електроенергії, на світлодіодні, які споживають не більше 20 Вт.

 

Усі новини