На прийомі у міського голови: садове товариство «Червона зірка» має бажання приєднатися до Кропивницького

Середа, 21 червня 2017 13:10

Сьогодні, 21 червня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович провів прийом громадян з особистих питань.

Вирішити свої проблеми прийшли до очільника міста десятеро кропивничан. Вони звернулися до міського голови з проханням допомогти з облаштуванням дитячих майданчиків, наведенням ладу на Рівнянському цвинтарі, оформленні договорів оренди на землю.

У власників будинків садового товариства «Червона зірка» свої плани. Люди хочуть, аби їх товариство приєднали до Кропивницького. Більшість членів цього товариства живуть в дачних будиночках, які для них є постійним житлом. Через це вони мають низку проблем: дітей, через відсутність реєстрації місця проживання, не беруть в садочки, їх відмовляються брати на облік у поліклініках. Єдина можливість нормально жити, переконані люди – приєднатися до міста.

Андрій Райкович, вислухавши прохання людей, дав завдання підлеглим ретельно вивчити ситуацію.

- Ми повинні комплексно підійти до вирішення цього питання, – зауважив міський голова. – Найперше, всі ви - мешканці цього кооперативу, повинні провести збори і офіційно звернутися до міської влади з пропозицією приєднатися до Кропивницького. На основі цього звернення спеціалісти виїдуть на територію, зроблять обстеження, і вже складатимуть план, яким чином допомогти вам у вирішенні проблеми.

За результатом розгляду заяв, Андрій Райкович надав доручення керівникам відповідних виконавчих органів міської рад. Усі порушені питання взяті на контроль.

Усі новини