На прийомі у міського голови

Четвер, 26 січня 2017 12:04

Люди не поділили між собою сусідські межу, їх не влаштовують тарифи на комунальні послуги - такими були основні питання у кропивничан, які прийшли сьогодні, 26 січня, поспілкуватися з міським головою, під час чергового прийому громадян з особистих питань.

Одна із мешканок міста поскаржилася на роботу ЖЕО №3. Говорить, що доріжки посипають неякісно, невчасно прибирають. А кілька місяців тому підняли ще й вартість квартплати. Жінка в квартирі мешкає одна та обурюється, що платить за вивезення сміття таку ж вартість, як і сім’ї, де є по 4 – 5 людей. У свою чергу, начальник управління ЖКГ Віктор Кухаренко повідомив, що за кілька місяців ЖЕО та компанія, що вивозить сміття планують запровадити новий спосіб нарахування коштів. Вартість послуги розраховуватиметься не на базі площі квартири, а виходячи із кількості членів родини, що проживають в квартирі.

Прийом міського голови тривав понад годину. За результатами розгляду заяв громадян, Андрій Райкович надав доручення керівникам відповідних виконавчих органів міської ради. Усі порушені питання взяті на контроль

Усі новини