На «Гарячій лінії» у міській раді чергував міський голова Андрій Райкович

Середа, 22 листопада 2017 17:35

Сьогодні, 22 листопада, на «Гарячій лінії» у міській раді Кропивницького чергував міський голова Андрій Райкович. Очільник міста поспілкувався з п’ятьма кропивничанами, які порушили важливі для себе питання у сфері комунального господарства.

Так житель будинку №15, корпус 1 по вулиці Василя Нікітіна звернувся з проханням відремонтувати покрівлю багатоповерхівки. Андрій Райкович запевнив заявника, що ремонт даху цього будинку включено до Програми утримання, благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства на 2017 – 2021 роки. Вже виконано проектно-кошторисну документацію та проведено її експертизу, роботи ж на об’єкті будуть плануватися на 2018 рік.

А у мешканців будинку №16, корпус 1, по вулиці Волкова інша проблема: тут дах відремонтували, але залишили стару ливневу систему. Це не задовольняє людей, вони просять встановити сучасну і ефективнішу. Андрій Райкович пообіцяв, що за 2-3 тижні водостічні труби будуть замінені – такі роботи вже заплановані.

Жителі вулиці Комарова чекають від міської влади сприяння у відновленні зовнішнього освітленняя біля школи №17. Міський голова звернув увагу заявників, що КП «Міськсвітло» облаштувало систему освітлення по вулиці Комарова від її початку до вулиці Курганної та від Межового бульвару до вулиці Барболіна. Проте Андрій Райкович відразу директору підприємства перевірити роботу зовнішнього освітлення біля закладу освіти та у разі його несправності – терміново поновити.

Пані Тетяна з вулиці Харківської попросила міського голову допомогти з грейдеруванням проїжджої частини дороги від провулку Юності до провулку Харківського, а жителі вулиці Герцена заявили про необхідність заміни близько 400 метрів центральної магістралі водопостачання від вулиці Овражної до вулиці Ізмаїльської. За словами людей, постійні ремонти на мережі призводять до великих втрат води, обмеження руху транспорту. Мешканці готові навіть посильно сприяти у проведенні ремонтних робіт, сподіваючись на їх закінчення до зимових морозів.

Очільник міста порадував людей тим, що заміна аварійної ділянки водогону внесена до плану виконання заміни мереж у поточному році. Наразі тривають погоджувальні процедури для проведення земляних робіт. орієнтовно із 27 листопада спеціалісти міськводоканалу приступлять до виконання робіт. А грейдерування вулиці Харківської буде зроблене найближчим часом, пообіцяв Андрій Райкович пані Тетяні.

Усі новини