На День міста кропивничани влаштували у Ковалівському парку народні гуляння

Субота, 16 вересня 2017 21:43

Пообіді центр  святкування Дня міста у Кропивницькому перемістився до парку культури та відпочинку «Ковалівський». Тут кропивничани  влаштували справжні  святкові гуляння. Знайти собі заняття для душі у цьому улюбленому місці відпочинку мешканців міста мали можливість і дорослі, і діти.

На виставці «Зроблено в нашому місті» можна було ознайомитись з великим асортиментом товарів місцевих виробників та виробами поліграфічної продукції.

Міський голова Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов  високо оцінили результати роботи провідних підприємств усіх галузей господарства Кропивницького. Вони вручили учасникам виставки Подяки міської ради та виконавчого комітету Кропивницького.

Поціновувачі смачної їжі мали змогу покуштувати страви різних національних кухонь на фестивалі смаколиків «Єдина родина». Представники різних національних культур презентували глядачам свої художні номери у концертній програмі “Єдина родина”.

Кожен дитячий садочок презентував фрагмент улюбленої казки, таким чином утворивши ціле “Казкове містечко”. Свої роботи в жанрі ужиткового мистецтва і народної кулінарії  продемонстрували квартальні комітети Фортечного та Подільського районів.

На гостей свята у парку очікувала велика кількість різноманітних  майстер-класів з прикладного та декоративно-ужиткового мистецтва, виробів з металу, дерева, кераміки, а також майстер-класи за участю дітей з особливими потребами на “Алеї доброти”.

А шанувальники активного відпочинку спробували свої сили у спортивно-розважальних заходах.

Усі новини