Мрії збуваються: у Кропивницькому багатодітна родина Валіхновських отримала ключі від омріяної квартири

П'ятниця, 2 квітня 2021 10:48

Для кропивницької родини Валіхновських, у якій торік народилися відразу четверо донечок сьогодні, 02 квітня, щасливий день. Міський голова Кропивницького Андрій Райкович вручив Анастасії та Владиславу ключі від  чотирикімнатної квартири.

Спочатку планувалося, що квартиру родині придбають в будинку, який зводиться коштом ДСНС, де служить чоловік. Міська рада мала передати 500 тисяч гривень на її облаштування. Але, враховуючи ще довгий період будівництва багатоповерхівки,  Андрій Райкович виступив з ініціативою придбати квартиру  коштом міського бюджету.

Під час останнього сесійного засідання міської ради депутати підтримали позицію очільника міста і виділили мільйон гривень на придбання житла. Квартира чотирикімнатна, має площу 75 квадратних метрів. Ремонт в квартирі має виконати ГУ ДСНС.

- Ми всі дуже чекали цього моменту. Квартира вже у вас є. Міська влада свою важливу частину виконала. Тепер ви починаєте комунікації з управлінням ДСНС, - відзначив міський голова. - Вони, я переконаний, також виконають наступний етап і відремонтують житло для вашої великої родини. Нехай воно буде затишним, комфортним і щасливим для вас і ваших дівчаток.

Усі новини