Молодь Кропивницького взяла участь у соціальному проекті «Я не боюся…»

Понеділок, 2 квітня 2018 15:39

У березні 2018 року в Кропивницькому стартував соціальний проект «Я не боюсь…», направлений на виховання у молоді толерантного ставлення до дітей та підлітків з ВІЛ-інфекцією.

В рамках проекту для красунь конкурсу «Королева Кропивницького» і вихованців дитячо-юнацького клубу «Юність» відділу сім’ї та молоді управління молоді та спорту міської ради відбулася фотосесія.

Перед початком фотосесії представники Кіровоградського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, що живуть з ВІЛ/СНІД» Вікторія Семененко та Павел Головецкий провели неформальну зустріч з учасниками соціального проекту, розповіли про можливі шляхи передачі ВІЛ, безпечні статеві стосунки, відповіли на незручні запитання.

- Будьте толерантними! Подаруйте дітям та підліткам яскраві емоції і незабутні враження. Будьте собою! Посміхайтеся, адже через посмішку та обійми ВІЛ не передається, - зауважили Павло та Вікторія учасникам соціального проекту та побажали успіхів у професійній фотосесії.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13