Місячник благоустрою у Кропивницькому: весняне прибирання території міста триває

Середа, 10 квітня 2019 16:02

У Кропивницькому активно триває весняне генеральне прибирання території міста. Сьогодні, 10 квітня, працівники комунального підприємства «Універсал 2005» із самого ранку знову вийшли наводити лад на вулицях обласного центру.

Упродовж всього дня на території Кропивницького працюють дві підмітально-прибиральні машини "Глобус". Їхнє головне завдання – прибирати побічне сміття із центральної частини міста. Проїжджу частину доріг по вулицях Ушакова, Волкова, Садовій та на Межовому бульварі прибирають за допомогою спеціалізованої техніки Scandia.

А працівники КП «Універсал 2005» здійснили заміну каналізаційного люку по вулиці Великій Перспективній та облаштовували асфальтове покриття доріг на Знамя’нському в’їзді до Кропивницького.

Одночасно, підрядні підприємства з настанням сприятливих погодних умов приступили до капітального ремонту міських доріг. Так, сьогодні виконується капремонт асфальтового покриття по вулиці Верхня Прирічна. Підготовчі роботи для виконання капітального ремонту тривають також по вулицях Луганській та Кропивницького, від вулиці Полтавської до вулиці Шевченка. По вулиці Колодязній проводиться поточний ремонт тротуару.

Відновилися і роботи з комплексного капітального ремонту дорожньої інфраструктури по вулиці Короленка. Наразі сюди звозять матеріали, необхідні при приготуванні суміші для укладання асфальтобетону, встановлюють бордюри на тротуарній частині мікрорайону та розпочали планування земляного полотна на газонах.

Активно працюють сьогодні і спеціалісти КП «Благоустрій». Вони поливають дерева по вулицях Пермській, Великій Перспективній, Шульгіних та на набережній Інгулу. Біля озера Копань комунальники готують лунки під висадку саджанців дерев та перекопують клумби поряд із аеропортом Крім того, протягом дня працівники КП «Благоустрій» збирають і вивозять із міста сміття.

Усі новини