Міський відділ пробації запрошує

Вівторок, 11 липня 2017 11:44

13 липня 2017 року о 10.00 у Кропивницькому, в приміщенні міської ради Кропивницького (к. 215) відбудеться круглий стіл на тему “Залучення місцевих ресурсів до розробки та реалізації ефективної моделі роботи з повнолітніми суб’єктами пробації”.
Метою цього заходу є об’єднання ресурсів громади Кропивницького для надання ефективної допомоги особам, які в силу різних обставин перебувають у конфлікті Із законом, однак бажають виправитись та отримати другий шанс змінити своє життя на краще.
Під час круглого столу учасники матимуть можливість ознайомитись із моделлю Центру пробації, місцем, де особи, які відбувають покарання, що не пов’язані з позбавленням волі у громаді, отримують комплексну допомогу, що допоможе їм позбутися криміногенної поведінки та не вчинювати повторних злочинів.
До участі у круглому столі запрошуються міський голова Кропивницького, директор Департаменту пробації Міністерства юстиції України, керівник Проектного офісу з питань пробації Міністерства юстиції України. Окрім цього на захід захід запрошені представники Кропивницького міського відділу з питань пробації, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, національної політики, прокуратури, центру зайнятості, освітніх закладів та закладів охорони здоров’я, регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, громадських організацій, які надають послуги суб’єктам пробації та сприяють у їх ресолізації.
Як повідомили в міському відділі з питань пробації круглий стіл проходитиме за наступною програмою:
09:30 — 10:00 — реєстрація учасників;
10:00 — 10:30 — вітальне слово;
10:30 — 11:00 — презентація роботи кропивницького міського відділу з питань пробації;
11:00 — 11:30 — презентація моделі пробації щодо повнолітніх суб’єктів пробації;
11:30 — 12:00 — підведення підсумків. Розробка рекомендацій щодо подальшої взаємодії під час надання послуг повнолітнім суб’єктам пробації з метою об’єднання та ефективного використання ресурсів у громаді.

 

Усі новини