Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» спланував свою роботу на 2017 рік

Четвер, 26 січня 2017 09:56

У Кропивницькому відбулося засідання організаційного комітету з аналізу діяльності міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх». Головував на засіданні начальник відділу фізичної культури та спорту міської ради Сергій Колодяжний.

Директор Центру Микола Аношкін ознайомив членів оргкомітету з роботою закладу у 2016 році. За його інформацією, з метою залучення до масового спорту широких верств населення, популяризації здорового способу життя, міським центром спільно з відділом фізичної культури та спорту і управлінням освіти міської ради, обласним відділенням НОК України, депутатами міської ради у звітному періоді проведено 89 фізкультурно-оздоровчих і спортивно-масових заходів, у яких взяли участь близько 9 тисяч осіб.

Зокрема це: спортивне свято «Олімпійський день», у рамках якого близько тисячі мешканців міста взяли участь у масовому пробізі;, «Свято олімпійського прапора», міські змагання «Батько, мати, я – спортивна сім'я», Всеукраїнська акція «Велодень-2016». За сприяння управління освіти проведено VІІ міську спартакіаду серед школярів та 26 «Олімпійських днів здоров’я» в загальноосвітніх навчальних закладах.

З нагоди Всесвітнього дня здоров’я відбувся веломарафон центральними вулицями міста та загальноміська ранкова руханка під гаслом «Здоровим бути модно!». У рамках відзначення 25-ій річниці незалежності України проведено спортивно-патріотичний захід із військовослужбовцями «Ігри патріотів», комплексні змагання серед працівників патрульної поліції міста, родинний веломарафон «Спортивні патріоти».

У рамках заходів «Олімпійське літо» та з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту України і 262-ї річниці заснування міста, організовано спортивно-масові заходи для дітей «Спорт-фест» у парку культури та відпочинку «Ковалівський» та в парку «Покровський», літній кубок міста з тенісу серед школярів, спортивний захід серед трудових колективів «Драйв алюр», спортивно-розважальні заходи на майданчиках за місцем проживання, тощо. Спільно з клубом велолюбителів «Там-Де-Ми» проведено два турніри з велоперегонів серед дітей «РоверОк», спортивно-розважальний захід «Вело-Фото-Квест Flash-Cross», весняний парад велосипедистів «Велодень».

Під час новорічних та різдвяних свят проведено спортивно-розважальні заходи з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківської опіки, «Ти зможеш, якщо зміг я!» в навчально-виховному об’єднанні «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів, ліцей «Сокіл», в навчально-виховному об’єднанні - «Спеціальна загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 1 – дошкільний навчальний заклад» для дітей з особливими потребами, в соціальному гуртожитку для дітей та молоді та в центрі соціально-психологічної реабілітації дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Спільно з депутатами міської ради та меценатами протягом 2016 року в місті збудовано 16 та модернізовано 2 спортивні майданчики. На проведені заходи з міського бюджету було використано 169,8 тис. грн, а також позабюджетні кошти.

На засіданні організаційного комітету затверджено план роботи міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» на 2017 рік.

Усі новини