Міський професійний духовий оркестр завойовує серця кропивничан

П'ятниця, 30 червня 2017 16:05

Міський професійний духовий оркестр продовжує завойовувати серця кропивничан. З нагоди Дня Конституції України колектив дав великий концерт в академічному обласному музично-драматичному театрі ім. М. Л. Кропивницького.

Святковий виступ колективу до Дня Коституції вже став доброю традицією у Кропивницькому, започаткованою з ініціативи відділу культури і туризму міської ради.

Диригенти – Богдан Максименко та заслужений артист України - Григорій Шорсткий, директор оркестру Володимир Соляр, музиканти створили неперевершену атмосферу чуттєвості, емоційності та монументального звучання духового оркестру. Під час концерту звучали класичні композиції Ігоря Шамо та Жозефа Косми, попурі на теми вальсів Йогана Штрауса, «Симфонія Бітлз» Джона Лєннона та Пола Макартні а українські пісні у виконанні лауреатів республіканських та міжнародних конкурсів – Анастасії Потоцької та Олександра Безая, а також соліста оркестру – Ігоря Кодеми незмінно зривали бурхливі оплески від глядацької зали.

Колектив оркестру та відділ культури і туризму висловили щиру вдячність сервісу оренди суконь «Наша шафа» з Кропивницького за допомогу в організації концерту.

А шанувальники духової музики запрошуються до театру 24 серпня. Міський професійний духовий оркестр Кропивницького до Дня Незалежності України порадує своєю творчістю.

Усі новини