Міський голова зустрівся з мешканцями Новоолексіївки

Субота, 29 липня 2017 17:18

Сьогодні, 29 липня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович поспілкувався з жителями мікрорайону Новоолексіївка. Це округ, за який відповідає депутат міської ради Михайло Демченко, тож він теж був на зустрічі.

Не зважаючи на те, що з самого ранку лив проливний дощ, поговорити та поділитись проблемами з очільником міста прийшло чимало людей. Спочатку Андрій Райкович відзвітував перед громадою про те, які зміни нині відбуваються в комунальному господарстві міста, освіті, медицині. Зокрема, говорили і про зміни на Новоолексіївці. Тут ЗОШ №17 та садочок планують підключити до окремої котельні. А коли місто отримає нові автобуси, кілька з них курсуватимуть і в цей мікрорайон.

Потім перейшли до запитань новоолексіївців, яких накопилося чимало. Зокрема, люди просять побільше світлих вулиць, якісних доріг та тротуарів. З останніми у цьому мікрорайоні особлива напруга — частину з них загородили парканами мешканці приватних домоволодінь, тож люди змушені ходити по проїжджій частині. А от Межевому бульвару, будуючи дорогу, взагалі забули облаштувати тротуарну частину, тож мешканці просили його добудувати. Ще одне прохання громадян — встановити світлофор на перехресті вулиць Ушакова та Барболіна. Міський голова  Андрій Райкович пообіцяв, що до кінця року об’єкт встановлять.

Після Новоолексіївки міський голова зустрівся із мешканцями будинків № 52 та 54, що знаходяться по вулиці Яновського. Люди поскаржились очільнику міста на жахливий стан внутрішньодворових та під’їзних доріг, тротуарної частини та на відсутність освітлення. Оглянувши прибудинкову територію, Андрій Райкович пообіцяв мешканцям п’ятиповерхівок, що наступного року їх адреси обов’язково будуть включені до програми ЖКГ з капітального ремонту доріг. А от провести ремонт тротуару, очільник міста доручив керівництву управління ЖКГ якомога швидше.

Щодо освітлення, то міський голова запевнив, що найближчим часом КП «Міськсвітло» отримає доручення з його відновлення. Скаржились мешканці також на незадовільний стан опор, які тримають дашки над входами до під’їздів. З цього приводу Андрій Райкович пообіцяв дати завдання керівнику ЖЕО, оглянути усі такі стовпи, перевірити їх на міцність, та закріпити там, де вони хитаються.

За результатами зустрічі з мешканцями мікрорайону Олексіївка та п’ятиповерхівок по вулиці Яновського, міський голова надав необхідні доручення керівникам профільних відділів та управлінь. Виконання поставлених завдань очільник міста триматиме під особистим жорстким контролем.

Усі новини