Міський голова Кропивницького закликав правоохоронців активізувати боротьбу з вандалами

Понеділок, 17 липня 2017 14:07

Сьогодні, 17 липня, під час апаратної наради міський голова Андрій Райкович закликав представників поліції активніше співпрацювати з міською радою. Минулого тижня у сквері Слави вандали облили фарбою пам'ятник воїнам. Але міський голова переконаний, що ніякого патріотизму у таких діях немає. Очільник міста вкотре звернувся до правоохоронців з проханням активізуватись.

- Шановні люди в погонах, зі зброєю, з обов'язками, настав час діяти професійно, - звернувся до правоохоронців Андрій Райкович. - Місто втомилось від такого вандалізму: на пам'ятниках, на стінах адмінбудівель, на мостах. Якщо так буде і надалі, то чого доброго, вам на машинах теж щось напишуть.

 Ще одну претензію міський голова висловив щодо реакції правоохоронців на несанкціоновані розкопки на околицях міста. Минулого тижня на полігоні, за переїздом, дві доби велика техніка викопувала метал, розривала захоронення. А ловив їх начальник спецінспекції Андрій Максюта.

- Респект нашій спецінспекції. Але моє традиційне питання — де поліція? Чому ви через раз реагуєте на дзвінки наших інспекторів? - звернувся до представників правоохоронних органів Андрій Райкович. - Ми не поборемо зло, беззаконня, вандалізм, якщо не будемо працювати разом.

Очільник міста також доручив фахівцям управління МНС відпрацювати усі необхідні кроки стосовно території, де відбувались несанкціоновані розкопки, а працівників поліції просив допомоги у цій справі. 

Фото: https://gre4ka.info/nadzvychaini-podii/37554-u-kropyvnytskomu-oblyly-krov-iu-pam-iatnyk-radianskym-voinam-foto

Усі новини