Міський голова Кропивницького проінспектував хід ремонтних робіт на дорогах обласного центру

Понеділок, 2 липня 2018 17:15

Сьогодні, 2 липня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович разом з керівником головного управління житлово-комунального господарства міської ради Віктором Кухаренком проінспектували хід ремонтних робіт на дорогах міста.

За словами Андрія Райковича, головна мета перевірки — упевнитися, що ремонтні роботи розпочаті, підрядники налаштовані на їх виконання, переконатися у якості виконання підготовчих робіт. Цього дня міський голова перевірив хід ремонтних робіт на дорогах по вулицях Чорновола, Короленка, Сиваській, Преображенській та Великій Пермській.

- Під час інспекції було виявлено низку порушень, які допустили виконавці робіт: це і не видалені пні після зносу дерев на тротуарній частині, не рівно встановлені бордюрні плити, незадовільний вигляд газонної частини, - зауважив міський голова. - Начальнику головного управління ЖКГ поставлено завдання вплинути на представників підрядних організацій, які виконують роботи, щоб ті якнайшвидше усунули усі недоліки.

Андрій Райкович також додав, що міська влада звертатиметься до депутатів щодо виділення додаткових коштів на ремонт доріг в обласному центрі. Це буде доречно і тому, що наразі підбиваються підсумки першого півріччя, і є можливість коригувати бюджет. Наприклад, у поточному році планується завершити ремонтні роботи по вулиці Короленка, на що з бюджету вже виділено 11 мільйонів гривень, але вартість цього об’єкту 35 мільйонів гривень. Тому з міського бюджету необхідно виділити додаткові кошти на його завершення.

Усі новини