Міський голова Андрій Райкович зобов’язав керівників виконавчих органів забезпечити якісну підготовку проектів рішень міської ради

Понеділок, 13 травня 2019 15:39

Проекти рішень на розгляд сесії міської ради мають готуватися ретельніше. На це звернув увагу керівників виконавчих органів міської ради міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 13 травня.

Минулого тижня відбулося друге засідання п’ятнадцятої сесії міської ради Кропивницького. Але всі заплановані питання порядку денного розглянути не встигли. Низку важливих для містян проектів рішень, особливо з питань землевпорядкування, довелося перенесли на наступне засідання, яке відбудеться вже у червні.

У зв’язку з цим Андрій Райкович наголосив на необхідності якісної підготовки всіх нормативних документі.

- Не досягли ми ще необхідної високої якості, - відзначив Андрій Райкович. -  Не вміємо - чи не хочемо?. Чи позбулися відчуття відповідальності, що є обов'язковим для чиновника? Я багато разів звертав увагу управління земельних відносин щодо детального пропрацювання кожного сесійного рішення. Депутати запитують, а інформації - як кіт наплакав. Так роботу, тим більше в таких резонансних питаннях, як земельні, не виконують!

Усі новини