Міський голова Андрій Райкович вручив нагороди матерям-героїням та відзначив авторів і будівельників пам’ятного знака „Меморіал жертвам Голодоморів”

Середа, 25 січня 2017 17:11

Сьогодні, 25 січня, міський голова Андрій Райкович перед початком засідання виконавчого комітету вручив державні нагороди та відзнаки міської ради.

За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку указом Президента України трьом кропивничанкам присвоєно почесне звання “Мати-героїня”. Нагрудні знаки і квіти від міського голови отримали Оксана Беспалова, Маргарита Мішкой та Наталія Телегіна.

За активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у будівництво та відкриття пам’ятного знака „Меморіал жертвам Голодоморів 1922-1923, 1932-1933, 1946-1947 років” Почесною грамотою міської ради та виконавчого комітету нагороджено начальника управління містобудування та архітектури міської ради - головного архітектора міста Вадима Мездріна. Також грамоту міської ради та виконавчого комітету отримав інженер-проектувальник Олег Стовбун.

Подяка міської ради та виконавчого комітету оголошена колективам підприємств, які були задіяні у будівництві пам’ятного знаку: ТОВ „Моноліт РРА” і ФОП Моренко та директору товариства з обмеженою відповідальністю спеціалізованої будівельної фірми „ВітАрс” Віталію Дзюбіну.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13