Міський голова Андрій Райкович високо оцінив організацію проведення заходів у Кропивницькому

Понеділок, 19 лютого 2018 11:08

Сьогодні, 19 лютого, міський голова Кропивницького Андрій Райкович розпочав апаратну нараду з подяки. Тиждень, що минув був насичений важливими подіями: вшанування воїнів-інтернаціоналістів, День Святого Валентина, Масляна. Андрій Райкович подякував усім управлінням та службам, які гідно підготували всі заходи.

- Я хочу висловити подяку управлінню соціального захисту населення за увагу і організаторську підтримку. Молодіжний блок, управління торгівлі, транспорту цікаво і креативно продумали і провели День Святого Валентина. Навіть не лаятиму за розцяцькований тролейбус - це було гарно, – зазначив Андрій Райкович. - Організація Масляної - теж велика, ґрунтовна і творча робота наших районів, квартальних, дитячих садочків і музичних народних колективів. Всім подяка за якісно виконану роботу.

Також міський голова зауважив, що завтра теж заплановано відповідальний захід, пов'язаний із річницею вшанування Героїв Небесної Сотні. Тому всі відповідні служби отримали завдання навести лад на площі Героїв Майдану та постійно комунікувати з облдержадміністрацією та громадськими активістами.

Усі новини