Міська влада Кропивницького тримає на постійному контролі хід та якість ремонту дороги по вулиці Вокзальній

Четвер, 26 серпня 2021 09:54

Заступник міського голови Олександр Вергун разом із начальником головного управління житлово–комунального господарства Віктором Кухаренком проінспектували, як триває відновлення однієї з найжвавіших дорожніх магістралей Кропивницького – вулиці Вокзальної.  Ця транспортна артерія  з’єднує два береги Кропивницького -  великі житлові масиви.

Ремонт дороги розпочався з того, що представники Кропивницького водоканалізаційного господарства виконали заміну нової нитки водопроводу. Потім в роботу включилися дорожники. Вони відфрезерували старе асфальтове покриття та розпочали вкладання чорнового шару асфальтобетону. Цю роботу вже виконали на відрізку від автовокзалу №2 і до Ковалівського мосту. Нині біля ринку Босфор працівники «Водоканалу» продовжують свою частину робіт, дорожники ж почнуть вирізати старий асфальт аж до залізничного вокзалу. Цю роботу за кілька днів завершать і почнуть стелити чорновий шаф асфальтобетону.

- Я прошу вас не зволікати з роботами, у нас є чіткі строки, які виставив міський голова Андрій Райкович. Працюйте потужно, щоб всі роботи виконати до Дня міста, - звернувся до підрядників Олександр Вергун. – Разом з тим постійно контролюйте якість. Це важливий для міста об’єкт, і маємо зробити цю магістраль зручною та комфортною для транспорту та пішоходів.

Усі новини